Sunday, September 24, 2006

Skönare än leverkorv

Tiden är inne då dina allra mörkaste och mest perversa fantasier äntligen kan bli verkligehet utropstecken utropstecken utropstecken. Just det, du har nu möjlighet att bli ägare till ditt alldeles egna exemplar av fanzinet Kriget mot Benjamin, av Benjamin, med Benjamin (det är jag som är Benjamin). Färskt från pressarna, med ett synnerligen anstötligt färomslag i snuskbruna färgtoner. Tryckt på finaste papper, framställt av svårt depraverade, ymnigt flottdrypande munkar i norra Nepal, bärare och spridare av snart sagt varenda venerisk sjukdom känd för människan. Skicka 30kr och din adress till

Benjamin Stengård
Stenbocksgatan 13a
211 50 Malmö

så kommer ett fanzin på posten. Göm det under madrassen. Vältra dig i skam.

8 comments:

Carl Catt said...

hej benji! :
C/o Jens Kirketerp
Vogts gate 19b
0474 Oslo
Nörge

Vet du hur man ändrar så man slipper logga in? vet fan inte hur man gört. Ge mej din adress också vettja.
Ha det bra

Hans Stengård said...
This comment has been removed by the author.
Arvid Jurjaks said...

Godagens. Tänkte höra om det finns några exemplar av Kvickhuvud 2 kvar att köpa. Har nämligen storslagna planer på att använda Dåvara-serien i ett akademiskt pompöst arbete i litteraturvetenskap. Passar väl på att beställa ett fanzine också. Nämn ett paketpris för alltihopa så stoppar jag ner slantarna i ett kuvert. Om du vill kan du redan nu skicka varorna till Arvid Jurjaks, Stallvägen 20:071, 35256 Växjö.
/Hans kompis Arvid.

Benjamin Stengård said...

Akademiskt, eh? Äntligen kan jag inta min hett efterlängtade plats i de fina salongerna! Får se om jag lyckas hitta någon Kvickhuvud nr2. Annars kanske det duger med halvdana kopior?

Arvid Jurjaks said...

Halvdana kopior fungerar det också. Eller... jo, i värsta fall. Du vet, det är noga med formalian. Man ska ange noter, vara märkvärdig och ha glasögonen på nästippen. Men som sagt, kopior duger.

Hans Stengård said...
This comment has been removed by the author.
Benjamin Stengård said...

Hittade ett Kvikhuvud2, det kommer på posten i morgon/måndag

Arvid Jurjaks said...

Suveränt. Vad för slags slantar ska jag skicka, och hur mycket?