Monday, May 28, 2007

Ett tips

Om du har känt dig tvungen att vika jättemånga grisar fast du egentligen inte alls ville det, kan du stapla dem så här, så tar de mindre plats.


11 comments:

Anonymous said...

Herregud vad underbar du är. Jag älskar det du gör.

Benjamin Stengård said...

Tack!

Anonymous said...

Jag byggde en hel familj i olika storlekar. De står mest på ryggen på varandra om de ska staplas. Men de är bra söta.

Kalle said...

Kankse dags att göra ett strategispel med grisarna? "Grisarmén hämnas" eller liknande titel skulle kanske passa.

Jesper said...

Ja. Ett strategispel, men utan vinnare. Allt slutar bara i ett stort kaos och tumult, där man plötsligt upptäcker att grisarna har tagit över ens vardag och trängt in en i ett väldigt mörkt och ensamt hörn av spelplanen. Där får man sitta och nicka och säga "Ja, grisen", "Nej, grisen", "Tack, grisen", "Förlåt, förlåt, förlåt, grisen", tills man känner sig så eländig att man bara längtar efter knark, och i förhoppningen att dessa grisar ska vara doppade i LSD äter man upp allesammans, och så plötsligt har man förlorat hela spelet. För när grisarna är slut, då har man förlorat. Det skulle jag tycka va ett trevligt spel.

Old Puella said...

Jag har också en gris. Men jag har inte vikt den själv. Min intelligenskvot är för hög (0.5) och min fingerfärdighet för låg (21.0). Fick be en medelmåtta om hjälp, men huvudet (på grisen) glappar en smula. Är emellertid väldigt, väldigt lycklig över min gris.

Rantamäki said...

Hej.
Jag hoppas att det är ok att jag länkar till din grisvikarbeskrivning på vårt pågåense styrelsemöte. Vi behöver något att sysselsätta oss med när vi väntar på att omröstningen ska bli klar..

Låter det förvirrat? Det är det kanske men gå gärna in på Johannas Bröstblogg och läs mer. Och glöm inte att rösta!

Mvh
//Rantamäki

Dad said...

Ser de inte lite väl elaka ut för att vara grisar.? Är du säker på att det inte är kamphundar?

Benjamin Stengård said...

Smågrisar, nu blir jag tvungen att vika några sådana. Strategispel, absolut. Haha, roligt roligt, det kunde bli en jävligt bra serie. Hm, jag trodde jag hade fixat glapproblemet. Eh, okej. Nej, de är verkligen inga kamphundar och de ser inte det minsta elaka ut.

Johannes said...

Kampgrisar? Jag har alltid varit inne på stridsstrutsar själv.

Jag tycker Grisen är förträfflig Benjamin.

E. Kant said...

Jesper och Kalle - jag är rädd för att ni har några vuxenpoäng kvar. Det ni ger ord på kring Benjamins grisar är inget strategispel - det är det verkliga livet.