Tuesday, January 27, 2009

Mangrant

Ja, jag är fullt medveten om att du är mycket besviken på mig för att det har varit så dåligt med uppdateringar den senaste tiden. Du är väldigt duktig på att klaga och ställa krav på andra, men är du själv så jävla perfekt alla gånger? Det var en retorisk fråga. Du får förstås svara hur du vill, men "nej" är ett förslag om du känner dig tveksam.
Hursomhelst är det väldigt stressigt med att få färdigt bokjäveln just nu, så jag hinner inte flamsa runt så mycket på internet. Om du vill kan du läsa min presentation av bokjäveln på Svensk bokhandels hemsida, men det är egentligen bara en lite stelare version av en text som redan varit här på bloggen, så du kan faktiskt lika gärna strunta i det. Dessutom har de fått titeln fel, Ur djupet ropar jag till dig står det att den heter. Tror de att jag bara ropar ur ett enda sketet djup? Nej minst två är det och troligen ännu flera.
Eftersom jag alltså inte har nåt nytt och spännande att komma med lägger jag upp ett gäng män ur min digra samling som utfyllnad. Och som vanligt när män är inblandade blir det förstås utfyllnad av yppersta klass. Män är bra på väldigt många saker och utfyllnad och hockey är två av dem.